Een goede planning is het halve werk

Zodra u besluit Stucwerkt.nl uw opdracht te gunnen, plannen we in overleg met u onze werkzaamheden in. Ook maken we een inschatting van de opleverdatum.

In overleg verrichten wij afplakwerkzaamheden ter bescherming van de omgeving. Denkt u hierbij aan het afplakken van vloeren, kozijnen, trappen en plafonds. 

Topkwaliteit en uitstekende service

Stucwerkt.nl werkt uitsluitend met professionele merken.

Aangezien sierpleister van buitenkwaliteit sterker en beter is dan binnenkwaliteit gebruiken wij dit voor zowel buiten als binnen. De extra kosten hiervoor brengen wij niet in rekening. Deze investering betaalt zich terug in tevreden opdrachtgevers.

Een goede droogtijd vereist meer dan 28 dagen een nachttemperatuur boven 5˚ Celsius. Buitenwerkzaamheden verrichten wij daarom uitsluitend na IJsheiligen. Volgens de officiële richtlijnen van het KNMI zijn vorstnachten dan uitgesloten.

Na afronding van onze werkzaamheden ruimen wij onze materialen en middelen op.

De garantie van écht vakwerk
Naast service en kwaliteit verwacht u ook garantie. Daarom hanteren wij in onze werkzaamheden de NOA-Afbouwgarantie. 

Speciaal voor particulieren heeft de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond afspraken gemaakt over algemene consumentenvoorwaarden. Hierin zijn de rechten van zowel de consument als het afbouwbedrijf vastgelegd en verdwijnen de kleine lettertjes uit het contract. Het keurmerk staat niet alleen voor de zekerheid van een goed eindresultaat, maar ook voor duidelijkheid: heldere offertes, duidelijke afspraken en probleemoplossend vermogen. Zo mag u van ons verwachten dat wij ons volledig inzetten om uw planning te realiseren, met u meedenken en adviseren waar nodig. Een kwestie van verantwoordelijkheid nemen.


Op de website www.ubentbeteraf.nl vindt u meer informatie over NOA-Afbouwgarantie en de volledige consumentenvoorwaarden met alle garanties.